Aradıkları telefon olay yerinde çalınca babalarının öldüğünü anladılar

Diyarbakır’da Seyithan Yılmaz (52), oturduğu sitenin yakınındaki boş arazide kimliği belirsizi kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz, kurtarılamadı.

Haberler 25.02.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silah seslerinin ardndan babalarn arayan ve cevap vermeyince meraklanp polis ekiplerinin yanna gelen kzlar ise bir daha aradklar telefonun olay yerinde çalmasyla, sinir krizi geçirdi.

Olay, akam saatlerinde Kayapnar ilçesine bal Talaytepe Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre Seyithan Ylmaz, oturduu sitenin yaknndaki bo arazide kendisini otomobille bekleyen kii ya da kiilerin silahl saldrsna urad. Ylmaz kanlar içerisinde kalrken, ihbar üzerine olay yerinde salk ve polis ekipleri sevk edildi. lk müdahalesinin ardndan Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan Ylmaz, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad.

OLAY YERNDEK TELEFON çALINCA BABALARININ ÖLDÜÜNÜ ANLADILAR

Polis, güvenlik eridi çektii bölgede inceleme yaparken, silah seslerinin ardndan cep telefonundan aradklar babalarnn cevap vermemesi üzerine meraklanan kzlar, olay yerine geldi. Olay yerinde, babalarn bir daha arayan kzlar, yerde bulunan telefonun çalmasyla sinir krizi geçirdi. Yaknlar kzlar sakinletirmeye çalrken, polis kaçan üpheli ya da üphelilerin yakalanmas için çalma balatt

Ana Sayfaya Git