Arazi kavgası

Bağlar ilçesinde Kartal ve Beki ailelerinin fertleri arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahla kavgaya dönüştü. 3 kişi yaralandı.

Haberler 23.06.2017 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Balar lçesinde ayn zamanda akraba olan 2 ailenin fertleri arasnda arazi anlamazl nedeniyle çkan silahl kavgada 3 kii yaraland. Yarallar tedavi altna alnrken, kavgaya kartklar belirlenen 3 kii gözaltna alnd.

ARAZ KAVGASI

Merkez Balar lçesi Mardin yolu üzerinde yaayan ayn zamanda akraba olan Kartal ve Beki ailelerinin fertleri arasnda arazi anlamazl nedeniyle dün saat 16.00 sralarnda tartma çkt. Tartma büyüyüp, silahlarn da kullanld kavgaya dönütü. Silahl kavgann, 8inci Anajet Üssü Komutanlna yaklak 30 metre uzaklkta olmas nedeniyle saldr panii de yaand.

Üç K YARALI

Olay yerine çok sayda polis ve salk ekipleri sevk edildi. Silahlarn kullanld kavgada yaralanan Abdulkerim, Murat ve Ramazan Kartal adl kiiler salk ekipleri tarafndan hastaneye kaldrld. Kavgaya karan taraflar arasnda yaanan arbedeyi polis önlerken, sk sk zrhl araçlardan dalmalar konusunda uyar yapld. Silahl kavgaya karan 3 kii gözaltna alnrken, olayla ilgili polisin aratrmas ve güvenlik önlemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git