Görüş Bildir

Arazi kavgası

Bağlar ilçesinde Kartal ve Beki ailelerinin fertleri arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahla kavgaya dönüştü. 3 kişi yaralandı.

Arazi kavgası

 Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde aynı zamanda akraba olan 2 ailenin fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alınırken, kavgaya karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

ARAZİ KAVGASI

Merkez Bağlar İlçesi Mardin yolu üzerinde yaşayan aynı zamanda akraba olan Kartal ve Beki ailelerinin fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle dün saat 16.00 sıralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp, silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Silahlı kavganın, 8'inci Anajet Üssü Komutanlığı'na yaklaşık 30 metre uzaklıkta olması nedeniyle saldırı paniği de yaşandı.

ÜÇ KİŞİ YARALI

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahların kullanıldığı kavgada yaralanan Abdulkerim, Murat ve Ramazan Kartal adlı kişiler sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışan taraflar arasında yaşanan arbedeyi polis önlerken, sık sık zırhlı araçlardan dağılmaları konusunda uyarı yapıldı. Silahlı kavgaya karışan 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili polisin araştırması ve güvenlik önlemleri devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi