Arızadan sefer iptaline tepki!

Diyarbakır-Ankara seferini yapan uçak teknik arıza nedeniyle kalkamadı. Yolculara seferin yapılamayacağı uçuşun yarına kaldığı söylenilmesiyle yolcular Anadolu Jet yetkililerine tepki gösterdi.

Haberler 02.04.2021 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Jetin tarifeli uça, Ankaraya dönü yapmak üzereyken yaanan teknik arza nedeniyle uçuu iptal edildi.

Ankara Esenboa Havalimanndan Diyarbakr Havalimanna inen Anadolu Jetin tarifeli uça, yolcularn aldktan sonra Diyarbakrdan Ankaraya dönü yapmak üzere kalka hazrlanrken yaanan teknik arza nedeniyle uçuu ertelendi. Arzas giderilemeyen uçan seferi iptal edildi.

Uçakta yaanan teknik arza nedeniyle yolcular uçaktan indirildi. Yolculara seferin yaplamayaca uçuun yarna kald söylenilmesiyle yolcular Anadolu Jet yetkililerine tepki gösterdi.

Yaanan gerginlii araya giren polisler bile durduramad. Güvenlik güçleri ortam yattrmak istedi ancak vatandalar tepkili. Koca bir irket ek uçak göndermiyor diyerek yetkililere tepkilerini dile getirdiler.

TEPK GÖSTERDLER

Maduriyet yaayan yolculardan Mustafa çli, Yetkililer bir açklama yapmadlar. Yarn toplantmza yetiemiyoruz. Baka uçak istedik uçak yok deniliyor. Aktarmal uçuu olanlar çok madur oldular. Bizler de maduruz. lerimiz aksad gece vakti uzun yoldan gelenler var. Bu kadar insan nasl evlerine götürecekler. Herkes kendi imkanlar ile evlerine gidecek. dedi.

Bir dier yolcu ise 2 yldr konsolosluktan zor bela randevu aldn maduriyetinin giderilmesini istedi.

Ankaraya gidip durumaya yetimeye çalan bir avukat, durumay kaçracan bu yüzden madur olduunu dile getirdi.

Pazarlamac olan bir yolcu ise yarn önemli bir sat gerçekletireceini büyük maduriyet yaadn söyleyerek maduriyetlerini gidermeyen yetkililere tepki gösterdi.

Uçular iptal olan ve biletleri ertelemekten baka çareleri olmayan yolcular bileti düzeltmek için sraya girip biletlerini yarn için düzeltiler. Yolcularn havalimanndan ayrlarak kimisinin evlerine kimisinin de otellere giderek sabahlayacaklar örenildi.

Ana Sayfaya Git