Diyarbakır’da asayiş uygulaması

Diyarbakır’da terör örgütü yandaşlarının gösterilerine sahne olan, uyuşturucu satıcılarının yoğun olduğu Benusen ve Şehitlik Mahallerinin sokaklarında ard arda düzenlendiği operasyonlarla temizledi.

Haberler 07.04.2018 - 13:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Huzur ve güven ortamnn devamnn salanmas için polis ekipleri bir dönem girilemez denilen sokaklarda asayi uygulamas yapt.

Asayi ube Müdürlüü koordinesinde, helikopter destekli KOM, Narkotik, çocuk, TEM, Güvenlik, çevik Kuvvet, Özel Harekt, Havaclk, Foto Film, Trafik Denetleme ube Müdürlükleri ve Merkez lçe Emniyet Müdürlüklerinin destek verdii uygulamaya 25i amir 360 personel katld. Oluturulan 8 sabit ve 5 seyyar uygulama noktasnn yan sra 6 güzerghta e zamanl olarak arama ve tarama faaliyetleri yapld.

Polis ekipleri, dar sokaklara girerek üpheli gördüü ahslar GBT taramasnda geçirdi ve üpheli araçlar arad. Helikopterden an be an alnan veriler dorultusunda sokaklarda görülen üpheli hareketeler incelendi.

Uygulama neticesinde yaralama suçundan aranmas olan 1 ahs yakaland, yoklama kaça olduu belirlenen 17 ahsa askerlik yönünden gerekli tebli ilemleri yapld. 1 araca 108 TL trafik cezas uygulanrken, 1 ahs üzerinden de 7 gram esrar ele geçirildi.

Ana Sayfaya Git