Aşı için sokak sokak geziyor

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Gürsel ve Nükhet Coşkun caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunurken, bir çok vatandaştan eve misafir olma daveti aldı. Adresleri tek tek not ederek ziyaret sözü veren Beyoğlu, vatandaşlara aşı olma ve tedbirlere uyma çağrısında bulundu.

Haberler 11.08.2021 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

aban YILMAZ

DYARBAKIR-Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçenin cadde ve sokaklarn tek bana gezerek vatandalara a olma çarsnda bulundu. Gürsel ve Nükhet Cokun caddelerine çkarma yapan Bakan Beyolu, esnaflar i yerlerinde ziyaret ederek yolda karlat vatandalara a ve kurallara uyma konusunda telkinlerde bulundu. A olmann hastala kar en iyi korunma yöntemi olduunu belirten Beyolu,Bu tablo Diyarbakrmza yakmyor. nsanlarn kafasn kartran ve hiçbir bilimsel temeli olmayan a kart söylentilere itibar etmeyelim. Zaman kaybetmeden a olalm, bununla beraber bu süreç bitene kadar maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hayati önem tayan kurallar ihmal etmeyelim ifadelerini kulland.

EVE DAVET EDEN VATANDALARI TEK TEK NOT ETT

Esnaf ziyareti srasnda bir çok vatanda, Beyolunu evine misafir olmaya davet etti. Vatandalarn adreslerini tek tek not alan Beyolu, en ksa zamanda ziyaret etme sözü verdi.

Beyolu, esnaf ziyareti srasnda kendisine aktarlan sorunlarn çözümü ve hizmetlerde aksama yaanmamas için ilgili birimlere talimat vererek,Bu iin bizzat takipçisi olacam. Sizlerden gelen talepler bamz gözümüz üzerine. Biz bunlar çözmekle sorumluyuz. ifadelerini kulland.

Baz esnaflar bugüne kadar defalarca karlatklarn dile getirdikleri Beyolunu çay ikramna davet etti. Beyolu, Bizi her defasnda barnza basyorsunuz. Bu tutumunuz bizim için dünyann en güzel ikram ve duygusudur diyerek ilgiden dolay vatandalara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git