Aşı için sokak sokak geziyor

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Gürsel ve Nükhet Coşkun caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunurken, bir çok vatandaştan eve misafir olma daveti aldı. Adresleri tek tek not ederek ziyaret sözü veren Beyoğlu, vatandaşlara aşı olma ve tedbirlere uyma çağrısında bulundu.

Aşı için sokak sokak geziyor

Şaban YILMAZ

DİYARBAKIR-Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin cadde ve sokaklarını tek başına gezerek vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu. Gürsel ve Nükhet Coşkun caddelerine çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek  yolda karşılaştığı vatandaşlara aşı ve kurallara uyma konusunda telkinlerde bulundu. Aşı olmanın hastalığa karşı en iyi korunma yöntemi olduğunu belirten Beyoğlu,”Bu tablo Diyarbakır’ımıza yakışmıyor. İnsanların kafasını karıştıran ve hiçbir bilimsel temeli olmayan aşı karşıtı  söylentilere itibar etmeyelim.  Zaman kaybetmeden aşı olalım, bununla beraber bu süreç bitene kadar maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hayati önem taşıyan kuralları ihmal etmeyelim” ifadelerini kullandı.

EVE DAVET EDEN VATANDAŞLARI TEK TEK NOT ETTİ

Esnaf ziyareti sırasında bir çok vatandaş, Beyoğlu’nu evine misafir olmaya davet etti. Vatandaşların adreslerini tek tek not alan Beyoğlu, en kısa zamanda ziyaret etme sözü verdi.

Beyoğlu, esnaf ziyareti sırasında kendisine aktarılan sorunların çözümü ve hizmetlerde aksama yaşanmaması için ilgili birimlere talimat vererek,”Bu işin bizzat takipçisi olacağım. Sizlerden gelen talepler başımız gözümüz üzerine. Biz bunları çözmekle sorumluyuz.” ifadelerini kullandı.

Bazı esnaflar bugüne kadar defalarca karşılaştıklarını dile getirdikleri Beyoğlu’nu çay ikramına davet etti. Beyoğlu, “Bizi her defasında bağrınıza basıyorsunuz. Bu tutumunuz bizim için dünyanın en güzel  ikramı ve duygusudur” diyerek ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz