Avukat aidat isteyen kapıcıyı vurdu!

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı avukat Hasan Azmi Geçmez, kendisinden bina aidatını isteyen kapıcıyı girdi. Kapıcıyı silahın kapsasıyla yaralayan Geçmez'i bu kez, kapınıcın yakınları darp etti.

Haberler 22.09.2018 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Yardmcs avukat Hasan Azmi Geçmez, kendisinden bina aidatn isteyen kapcy silahn dibciiyle yaralad. Kapcnn yaknlar ise intikam için avukatt darp etti.

Diyarbakr merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Güne 2009 apartmannn kapcs H.A., kendisinin ilettii binann alt katndaki otoparkta dün saat 19.30 sralarnda daha önceden aralarnda tartma yaand öne sürülen AK Parti l Bakan Yardmcs avukat Hasan Azmi Geçmez ile karlat.

ddiaya göre H.A., avukat Geçmezden bina aidat istedi. Bu srada aralarnda tartma balad. Tartma srasnda avukat Geçmez, belindeki beylik silahn çekerek, H.A.ya skt. Sklan kurunlar H.A.y ans eseri syrd ve yara almadan kurtuldu.

H.ANIN YAKINLARI AVUKAT GEçMEZ DÖVDÜ

Avukat, bu kez silahn dipçii ile kapc H.A.nn kafasna vurmaya balad. Kanlar içinde yere ylan H.A., olay yerine çarlan ambulansla hastaneye kaldrld.

H.A.nn hayati tehlikesinin olmad ve ayaktan tedavi edildikten sonra evine gönderildii bildirildi. Olay haber alan H.Ann yaknlar ise avukat Geçmezi darp etti.

Ana Sayfaya Git