Aynı aileden 5 kişi ödül aldı!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Siyer Yarışmasına ailece hazırlanan Ulu ailesinin 5 ferdi dereceye girerek ödül kazandı.

Haberler 04.04.2022 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdalar Vakf tarafndan 13 ubat 2022 Pazar günü Türkiye geneli gerçekletirilen Siyer Yarmasnn sonuçlar açkland.

Diyarbakrn Ergani ilçesinden 40 kii siyer snavnda ödül kazanrken 5 kiinin ayn aileden olmas ailece çalmann önemini bir kez daha ortaya çkard.

Ulu ailesinden baba Mehmet Ulu yarm altn, Hivnur Ulu dizüstü bilgisayar, Abdurrahman Ulu basketbol potas, Susanur Ulu mikrofon, Fatmanur Ulu ise Dart tahtas kazand.

AYNI ALEDEN BE K

Siyer Yarmasnda 1 yanl yaparak Türkiye 9.su olan Baba Mehmet Ulu duygularn öyle ifade etti:

Siyer yarmasna her sene giriyoruz. Geleneksel olarak yaplyor. çocuklarla birlikte katlyoruz. Özellikle çocuklarn peygamberimizi yakndan tanmalar için üstünde duruyoruz. çocuklarla birlikte çalp müzakere yapp beraber çaltmz için de faydas oluyor. Yarmaya girmek isteyen arkadalara tavsiyem her sene girsinler. Bir sene kazanmadlar diye ümitlerini kaybetmesinler. Zamanla bir birikim oluuyor. Ondan sonra kazanma anslar artyor. Ben buradan yarmann yaplmasnda emei geçen bütün arkadalarma, özellikle peygamber sevdallar vakfndan Allah raz olsun. Teekkür ediyoruz. Allaha emanet olun.

Ana Sayfaya Git