Bağlar'a Müjdeler!

Ankara çıkarmasında bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede kentsel dönüşümün başlatılması ve belediye hizmetlerinin daha aktifleşmesi yönünde, bir dizi projeye söz alırken, ilçeye "müjdelerimiz var" dedi.

Haberler 12.09.2019 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kente yaplacak hizmetler ve projelerle ilgili Ankarada önemli görümeler gerçekletirdi.

çevre ve ehircilik Bakanl Alt Yap ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgeni ziyaret ederek Balarda yaplmas planlanan kentsel dönüümle ilgili gelinen son aamay görüen Bakan Beyolu,çevre Ve ehircilik Bakanl çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Eceli ziyaretinde ise yeni nesil çöp konteynirleri ve yeni sistem temizlik araçlar için söz ald.

Görümelerin çok olumlu geçtiini belirten Bakan Beyolu,Balarmz mevcüt olumsuz görüntüden kurtaracak güzel gelimeler olacak dedi.

KENTSEL DÖNÜÜMDE ÖNEML AAMAYA GELND

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ankarada görümeler gerçekletirdi,görütüü bürokratlardan kente yaplacak hizmetler ve projelerle ilgili önemli sözler ald.

çevre ve ehircilik Bakanl Alt Yap ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgeni ziyaret ederek çevre Ve ehircilik Bakanl ile Balar Belediyesinin koordineli olarak gerçekletirmeyi planlad kentsel dönüüm sürecinde gelinen son aama için görü al veriinde bulundu.

Bakan Beyolu, Balarda yapmak istediimiz kentsel dönüüm için gelinen son aamay konutuk. Balarmz mevcüt olumsuz görüntüden kurtaracak güzel gelimeler olacak dedi.

LçEYE YEN çÖP KONTEYNRLER VE TEMZLK ARAçLARI

Bakan Beyolu,çevre Ve ehircilik Bakanl çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Eceli ziyaretinde ise yeni nesil çöp konteynirleri ve yeni sistem temizlik araçlar için söz ald.

Görümeler hakknda bilgi veren Beyolu,lçemizin önde gelen ve önemsediimiz sorunlarn banda gelen temizlik konusu için önemli taleplerimiz oldu.

lçemiz için yeni nesil çöp konteyner, yeni sistem temizlik araçlar ve bank taleplerimizi ilettik. Kendileri de sözler ve müjdeler verdi. Her ey temiz Balar için,bu hususta güzel gelimelere tanklk edeceiz. Balarmza kazandracamz her hizmet bizleri mutlu edecektir ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git