Baba-oğul birlikte toprağa verildiler!

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aslan ve babası defnedildi

Haberler 22.02.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada tedavi gördüü hastanede vefat eden Salk- Sen Genel Bakan Yardmcs Abdülaziz Aslan ve ardndan Rabbine kavuan Baba Hüseyin Aslan memleketi Diyarbakrn Hani ilçesinde topraa verildi.

Yaklak 2 aydr Coronavirus tedavisi gören Salk-Sen Genel Bakan Yardmcs Abdülaziz Aslan, dün sabah saatlerinde vefat etti. Ayn hastalktan dolay tedavisi devam eden Hüseyin Aslann vefat haberi de dün akam saatlerinde geldi.

Tedavi gördükleri hastanelerde vefat eden baba-oulun cenazeleri merkez Balar ilçesi Yeniköy Asri Mezarlna getirilerek ykama ve kefenleme ilemleri yapld. Kalabalk araç korteji eliinde Hani ilçesine götürülen cenazeler, Gürbüz Mahalle Mezarlnda defnedildi.

Cenaze törenine katlan Memur-Sen Genel Bakan Ali Yalçn, merhum Aslann tüm hayatnn hakszlkla mücadele sürecinde geçirdiini belirterek taziyelerini iletti.

MEMUR-SEN GENEL BAKANI AL YALçIN

Yalçn, Abdülaziz Bakanmza ve muhterem babalarna Allahtan rahmet diliyorum. Kabri nur, makam ali, mekn cennet olsun. Abdülaziz Bakan, hakikaten deer ve kymet verdiimiz mümin ve mücahit bir arkadamzd. Hayat hep mücadeleyle geçip hakszlklarn karsnda her zaman dik durarak birçok insann hakkn savundu. Bunun içinde dünyada birçok dost biriktirdi. dedi.

Taziyelerini ileten Yalçn, Bugün burada dostlar, arkadalar ahitlik etmek için bir araya geldiler. Rabbim geride kalanlarna sabr- cemil ihsan etsin. Abdülaziz Bakanmzn ve muhterem babasnn mekann cennet eylesin, herkese dostlar biriktirmeyi nasip etsin. Uzaktan veya yakndan buraya katlan tüm cemaate sendikada yol arkada ve mücadele ettii bir kardei olarak hürmetlerimi ifade ediyorum. Hepsinden Allah raz olsun. eklinde konutu.

SALIK-SEN GENEL BAKANI SEMH DURMU

Cenaze törenine katlm salayanlardan Salk-Sen Genel Bakan Semih Durmu, Yaklak 12 yldr Ankarada beraber çaltmz gerçek bir dava arkada ve samimi bir dosttu. Yalnz kaldnzda derdinizi anlayabilen, paylaabilen ender insanlardan biriydi. Sendikaclk noktasnda da gerçekten milletin meselesini kendi meselesi olarak dert edinmi temiz bir ahsiyetti. Allah gani gani rahmet eylesin. ifadelerini kulland.

Durmu, Elbette ki bu köyün içinden çkm olan deerli bir insand. Bugün babas ile ayn gün topraa verilmesi çok acdr. Rabbim onlar cennette de bir eylesin, geride kalan sevenlerine sabr- cemil niyaz ediyorum. Bizim için büyük bir kayp, inallah onun boluunu evlatlar dolduracaklardr. dedi.

Ana Sayfaya Git