Bağlar temiz nefes alıyor!

AK Partili Bağlar Belediyesi, hayata geçirdiği çok amaçlı park projeleriyle ilçenin yeşil alan hacmini artırarak vatandaşlar için doğal ve dinlenme alanları meydana getirerek ilçenin çehresini değiştiriyor.

Haberler 21.04.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr yöresine özgü aaç türleri, aileler ve çocuklar için dinlenme alanlar, yürüyü yolu, bisiklet parkuru, salkl yaam ve spor için fitness aletleri ve daha bir çok özellik.

Balar Belediyesi, birbirinden önemli özellikleri barndran projeyi Baclar Mahallesi Orhan Doan Caddesi üzerinde 1131 ve 1139.sokaklarn bulunduu 25 bin metrekarelik bölgede hayata geçiriyor. Belediyenin kendi imkanlaryla ina edecei projenin cezbeden ayrntlar çevrede yaayan vatandalar cezbediyor.

Projenin uygulanmaya baland bölgede incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Ya Allah Bismillah diyerek fidanlar kendi elleriyle toprakla buluturdu.

PARKLARIMIZ EHRN çEHRESN DETRYOR

lçede yeil alan orann artrmak ve vatandalarn yaam kalitesini yükseltmek için son 25 ayda 7 önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Bakan Beyolu,bu projelerin hepsinin belediyenin kendi imkanlar kullanlarak bölgenin iklim ve toprak yapsna uygun aaçlarla gerçekletirildiini kaydetti.

Beyolu,Yeil alan saymz artsn, vatandamzn nefes alabilecei oksijen depolar fazla olsun diye gayret ediyoruz. Son iki ylda 7 park projemizi hayata geçirdik. Hepsinin tad ayr güzellikler var. ehrimizin çehresini deitiriyor. Bu parkmz da inallah en ksa zamanda tamamlayarak halkmzn hizmetine sunacaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git