Görüş Bildir

Bağlar temiz nefes alıyor!

AK Partili Bağlar Belediyesi, hayata geçirdiği çok amaçlı park projeleriyle ilçenin yeşil alan hacmini artırarak vatandaşlar için doğal ve dinlenme alanları meydana getirerek ilçenin çehresini değiştiriyor.

Bağlar temiz nefes alıyor!

Diyarbakır yöresine özgü ağaç türleri, aileler ve çocuklar için dinlenme alanları, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, sağlıklı yaşam  ve spor için fitness aletleri ve daha bir çok özellik.

Bağlar Belediyesi, birbirinden önemli özellikleri barındıran projeyi Bağcılar Mahallesi Orhan Doğan Caddesi üzerinde 1131 ve 1139.sokakların bulunduğu 25 bin metrekarelik bölgede hayata geçiriyor. Belediyenin kendi imkanlarıyla inşa edeceği projenin cezbeden ayrıntıları çevrede yaşayan vatandaşları cezbediyor.

Projenin uygulanmaya başlandığı bölgede incelemelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Ya Allah Bismillah” diyerek  fidanları  kendi elleriyle toprakla buluşturdu.

“PARKLARIMIZ ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR”

İlçede yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için son 25 ayda 7 önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Beyoğlu,bu projelerin hepsinin belediyenin kendi imkanları kullanılarak  bölgenin iklim ve toprak yapısına uygun ağaçlarla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Beyoğlu,”Yeşil alan sayımız artsın, vatandaşımızın nefes alabileceği oksijen depoları fazla olsun diye gayret ediyoruz. Son iki yılda 7 park projemizi hayata geçirdik. Hepsinin taşıdığı ayrı güzellikler var. Şehrimizin çehresini değiştiriyor. Bu parkımızı da inşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi