Bağlar'ın üç sorunu

Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanı Ramazan Delidolu, Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde uyuşturucu tüccarlarının cirit attığına dikkati çekerek, “Bağlar ilçesinin en önemli 3 sorunu işsizlik, uyuşturucu ve fuhuştur” dedi.

Haberler 08.10.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Balar lçe Bakan Ramazan Delidolu beraberinde bir grup partiliyle Diyarbakr Söz Gazetesi Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimuru ziyaret etti.

Büyüktimura ve Söz Haber ailesine, Diyarbakrn sorunlarn objektif bir ekilde yanstmas dolaysyla teekkürlerini ileten Delidolu, Diyarbakr Söz Gazetesinin uzun yllardr bölgede habercilik yaptna vurgu yapt.

YEN KTDAR 2 DÖNEM KALSIN

Parti çalmalar kapsamnda esnaf ziyaretleri gerçekletirdiklerine deinen Delidolu, vatandan iktidarn yanl politikalar nedeniyle bir bkknlk yaadn ileri sürerek, 18 yldr iktidardalar. Artk bir imparatorluk gibi oldu. 18 yldan sonra artk yeni yüzler gelsin. Artk iktidara kim gelirse en fazla 2 dönem iktidarda kalsn eklinde vatandalarn görü bildirdiklerini anlatt.

LçEDEK SZLK VE UYUTURUCU VAKALARI

Balar ilçesinde kentsel dönüüm çalmalarnn sürdüü Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde uyuturucu kullanmnn ve satnn ileri düzeyde olduunu anlatan Delidolu, bu mahallelerde uyuturucu tüccarlarnn cirit attn iddia ederek, öyle konutu:

Balar ilçesinde en önemli talep ve sorun isizlik. Balar Dörtyol, Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde en çok dile getirilen konular uyuturucu ve fuhu. Halkla görütüümüzde bize öyle diyorlar. Uyuturucu tüccarlar nedeniyle artk buralarda adm atamyoruz. Bu konuyu lçe Emniyet Müdürümüze de aktardk.

Ana Sayfaya Git