Görüş Bildir

Bağlar'ın üç sorunu

Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanı Ramazan Delidolu, Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde uyuşturucu tüccarlarının cirit attığına dikkati çekerek, “Bağlar ilçesinin en önemli 3 sorunu işsizlik, uyuşturucu ve fuhuştur” dedi.

Bağlar'ın üç sorunu

Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanı Ramazan Delidolu beraberinde bir grup partiliyle Diyarbakır Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

Büyüktimur’a ve Söz Haber ailesine, Diyarbakır’ın sorunlarını objektif bir şekilde yansıtması dolayısıyla teşekkürlerini ileten Delidolu, Diyarbakır Söz Gazetesinin uzun yıllardır bölgede habercilik yaptığına vurgu yaptı.

“YENİ İKTİDAR 2 DÖNEM KALSIN”

Parti çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerine değinen Delidolu, vatandaşın iktidarın yanlış politikaları nedeniyle bir bıkkınlık yaşadığını ileri sürerek, “18 yıldır iktidardalar. Artık bir imparatorluk gibi oldu. 18 yıldan sonra artık yeni yüzler gelsin. Artık iktidara kim gelirse en fazla 2 dönem iktidarda kalsın” şeklinde vatandaşların görüş bildirdiklerini anlattı.

İLÇEDEKİ İŞSİZLİK VE UYUŞTURUCU VAKALARI

Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde uyuşturucu kullanımının ve satışının ileri düzeyde olduğunu anlatan Delidolu, bu mahallelerde uyuşturucu tüccarlarının cirit attığını iddia ederek, şöyle konuştu:

“Bağlar ilçesinde en önemli talep ve sorun işsizlik. Bağlar Dörtyol, Muradiye ve Kaynartepe mahallelerinde en çok dile getirilen konular uyuşturucu ve fuhuş. Halkla görüştüğümüzde bize şöyle diyorlar. Uyuşturucu tüccarları nedeniyle artık buralarda adım atamıyoruz. Bu konuyu İlçe Emniyet Müdürümüze de aktardık.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi