Basın bayramını kutladı

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'dan "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı

Haberler 24.07.2021 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basn Bayram dolaysyla mesaj yaymlad.

Karalolu mesajnda, basnn dünden bugüne milletin sesi, gözü, kula olduunu, üstlenilen bu görevle, kamuoyunun haber almasna ve sesini duyurmasna katk sunduunu bildirdi.

Kamusal sorumluluk bilinciyle, habercilik görevini yerine getiren basnn, bir yandan toplumun sesi olurken, bir yandan da demokrasinin gelimesine ve köklemesine önemli katk saladn ifade eden Karalolu, unlar kaydetti:

BASIN BAYRAMI

Basnmz, milli mücadeleden günümüze, milli hassasiyetlerimizi gözetmi, devletimizin, milletimizin mücadelesine katk sunmutur. Gerek 15 Temmuz darbe giriiminde, gerek Dou Akdeniz, Suriye, Libya ve Dalk Karabada sergiledii tutum ve gayret bunun en bariz göstergesidir. nanyoruz ki, basnmz bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da ülkemize yönelik manipülasyonlarn ve oluturulmak istenen olumsuz alglarn bertaraf edilmesinde önemli katklar sunmaya devam edecektir. Basn, ehrimizin ve bölgemizin, sosyal, kültürel, ekonomik gelimesine ve kalknmasna da önemli katklarda bulunmaktadr. limizde güven ve huzur ortamnn salanmasnda önemli roller üstlenmitir. Üstlenmeye devam edeceine de inancm tamdr. Bu inançla, bkmadan usanmadan, zor koullarda, büyük bir özveri ve fedakarlkla görevlerini yerine getiren tüm basn mensuplarnn 24 Temmuz Gazeteciler ve Basn Bayramn kutluyor, ebediyete irtihal eden basn mensuplarmza yüce Allahtan rahmet, çalan gazetecilerimize de salk, mutluluk ve baarlar diliyorum.

Ana Sayfaya Git