Başkan Atilla Bağıvar’da!

Bağıvar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 17 ilçe ve 1042 mahalleye hizmet götürme gayretinde olduklarını belirterek, “Devletimizin kapsayıcı ve kucaklayıcı felsefesiyle hizmetlerimizi vatandaşa ulaştıracağız. Çünkü biz birlikte Diyarbakır'ız, birlikte güçlüyüz.” dedi.

Haberler 27.07.2017 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, vatandalarla bulumaya devam ediyor. Bakan Atilla, Sur ilçesi Bavar Mahallesinde esnaflar ve vatandalar ziyaret etti. Halkn sorunlarn ve taleplerini dinleyen Bakan Atillaya, vatandalar youn ilgi gösterdi. Bakan Atilla, bir kraathanede vatandalarla birlikte çay içip sohbet etti.

Bakan Atilla, kendisini evlerine davet eden mahalleliyi evlerinde ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleen ziyarette Bakan Atilla, çocuklar ve yallarla yakndan ilgilendi.

Biz birlikte Diyarbakrz, birlikte güçlüyüz

Halkla buluarak sorunlara çözüm bulduklarn belirten Bakan Atilla, öyle konutu: Her frsatta vatandalarmzla ehrimizin farkl yerlerinde bir araya gelerek belediyecilik hizmetlerimize vatandalarmzn en uygun ekilde ulamas için gayret ediyoruz. Belediyecilikteki ilkemizden biri de vatandalarmzla istiare edip onlara istedii hizmeti ulatrmaktr. Her frsatta vatandalarmza hizmetleri nasl deerlendirdiklerini ve nasl bir belediyecilik hizmeti istediklerini soruyor ve çalmalarmz bu dorultuda planlyoruz. Diyarbakrmzn yaanlabilir bir ehir olmas adna çalmak ve kadim ehrimize en iyi ekilde hizmet vermek bizim en önemli düsturumuz ve boynumuzun borcudur. Devletimizin sunduu destekler ve belediyemizin imkanlar çerçevesinde 17 ilçemize ve 1042 mahallemize hizmet götürme gayretindeyiz. Her yl belediyecilik hizmetlerimizde daha iyi konuma ulaacaz ve bu yolda emin admlarla ilerliyoruz. Kimseyi ötekiletirmeden devletimizin kapsayc ve kucaklayc felsefesiyle hizmetlerimizi vatandaa ulatracaz. çünkü biz birlikte Diyarbakrz, biz birlikte güçlüyüz. Belediyemizin kaplar vatandamza sonuna kadar açktr. Bizim için tüm mahallerimiz tüm ilçelerimiz ayn derecede önemlidir ve hizmetlerin en güzeline layktr.

Büyükehir Belediyesi, mahallenin ilk spor tesisini yapyor

Bakan Atilla, daha sonra mahallede Büyükehir Belediyesi tarafndan kurulacak ilk spor tesisinin antiyesini ziyaret etti. Tesisin inaat çalmalarn denetleyen Bakan Atilla, yürütülen çalmalara ilikin ilgili birim amirlerinden bilgi ald. Bakan Atilla, antiyede içilerle ve mahallenin gençleriyle sohbet etti.

Gençler ve çocuklar bata olmak üzere herkesin spor tesisinden faydalanacan belirten Bakan Atilla, tesisin mahalle için önemli olduunu söyledi.

Gençler Bakan Atillaya teekkür etti

Mahallenin gençleri ise Bakan Atillaya teekkür ederek, Daha önce toz ve toprak içinde spor yapyorduk. Bakanmz Cumali Atillann sayesinde mahallemiz modern bir tesise kavuuyor. Artk toz ve kire girmeden spor yapabileceiz. Antrenman için ehir merkezine gitmemize gerek kalmayacak. Evimizin önünde sporun her brann yapabileceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git