Başkan Atilla Bağıvar’da!

Bağıvar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 17 ilçe ve 1042 mahalleye hizmet götürme gayretinde olduklarını belirterek, “Devletimizin kapsayıcı ve kucaklayıcı felsefesiyle hizmetlerimizi vatandaşa ulaştıracağız. Çünkü biz birlikte Diyarbakır'ız, birlikte güçlüyüz.” dedi.

Başkan Atilla Bağıvar’da!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Atilla, Sur ilçesi Bağıvar Mahallesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla'ya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Atilla, bir kıraathanede vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.

Başkan Atilla, kendisini evlerine davet eden mahalleliyi evlerinde ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Atilla, çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

‘Biz birlikte Diyarbakır'ız, birlikte güçlüyüz’

Halkla buluşarak sorunlara çözüm bulduklarını belirten Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Her fırsatta vatandaşlarımızla şehrimizin farklı yerlerinde bir araya gelerek belediyecilik hizmetlerimize vatandaşlarımızın en uygun şekilde ulaşması için gayret ediyoruz. Belediyecilikteki ilkemizden biri de vatandaşlarımızla istişare edip onlara istediği hizmeti ulaştırmaktır. Her fırsatta vatandaşlarımıza hizmetleri nasıl değerlendirdiklerini ve nasıl bir belediyecilik hizmeti istediklerini soruyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda planlıyoruz. Diyarbakır’ımızın yaşanılabilir bir şehir olması adına çalışmak ve kadim şehrimize en iyi şekilde hizmet vermek bizim en önemli düsturumuz ve boynumuzun borcudur. Devletimizin sunduğu destekler ve belediyemizin imkanları çerçevesinde 17 ilçemize ve 1042 mahallemize hizmet götürme gayretindeyiz. Her yıl belediyecilik hizmetlerimizde daha iyi konuma ulaşacağız ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden devletimizin kapsayıcı ve kucaklayıcı felsefesiyle hizmetlerimizi vatandaşa ulaştıracağız. Çünkü biz birlikte Diyarbakır'ız, biz birlikte güçlüyüz. Belediyemizin kapıları vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Bizim için tüm mahallerimiz tüm ilçelerimiz aynı derecede önemlidir ve hizmetlerin en güzeline layıktır."

Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ilk spor tesisini yapıyor

Başkan Atilla, daha sonra mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak ilk spor tesisinin şantiyesini ziyaret etti. Tesisin inşaat çalışmalarını denetleyen Başkan Atilla, yürütülen çalışmalara ilişkin ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. Başkan Atilla, şantiyede işçilerle ve mahallenin gençleriyle sohbet etti.

Gençler ve çocuklar başta olmak üzere herkesin spor tesisinden faydalanacağını belirten Başkan Atilla, tesisin mahalle için önemli olduğunu söyledi.

Gençler Başkan Atilla'ya teşekkür etti

Mahallenin gençleri ise Başkan Atilla'ya teşekkür ederek, "Daha önce toz ve toprak içinde spor yapıyorduk. Başkanımız Cumali Atilla'nın sayesinde mahallemiz modern bir tesise kavuşuyor. Artık toz ve kire girmeden spor yapabileceğiz. Antrenman için şehir merkezine gitmemize gerek kalmayacak. Evimizin önünde sporun her branşını yapabileceğiz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz