Başkan eşinin testi pozitif!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nun korona virüs testi pozitif çıktı. Başkan Beyoğlu’nun test sonucu ise negatif olarak açıklandı.

Haberler 16.09.2020 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinin AK Hartili Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolunun Coronavirus testi pozitif çkt. Beyolunun test sonucu ise negatif olarak açkland.

Sosyal medya hesab üzerinden bilgilendirme yapan Beyolu, tedbir amaçl olarak kendisini evde karantinaya aldn belirterek ei için vatandalardan dua istedi.

çinin Wuhan kentinde ortaya çkan ve mart ayndan itibaren Türkiyeyi de etkisi altna alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgnna yakalanan isimler arasna Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediyesinin Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu da katld.

Gelimeyi Bakan Beyolu kendisine ait sosyal medya hesaplar üzerinden duyurarak vatandalardan dua istedi.

Kendi testinin negatif, ei Dürdane Beyolunun testinin ise pozitif çktn belirten Beyolu, bu nedenle kendisini tedbir amaçl olarak evde karantinaya aldn söyledi.

LÜTFEN KURALLARI HMAL ETMEYELM

Beyolu, eimin Covid-19 testinin pozitif olmas nedeniyle Covid-19 kurallar gerei temasl olduumdan kendimi karantinaya alyorum. Hamdolsun durumumuz iyi herhangi bir olumsuzluk yok. Dualarnz bekliyoruz. Lütfen maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarna riayet edelim.

Balar halkmz müsterih olsun. Hizmetlerimiz kesintisiz aksamadan devam edecek ve bizlerde ilgili birimlerimiz ile sürekli irtibatta olacaz. Karantina sonras tekrardan görümek üzere. Allaha emanet olun. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git