Görüş Bildir

Başkan eşinin testi pozitif!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nun korona virüs testi pozitif çıktı. Başkan Beyoğlu’nun test sonucu ise negatif olarak açıklandı.

Başkan eşinin testi pozitif!

Merkez Bağlar ilçesinin AK Hartili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nun Coronavirus testi pozitif çıktı. Beyoğlu’nun test sonucu ise negatif olarak açıklandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme yapan Beyoğlu, tedbir amaçlı olarak kendisini evde karantinaya aldığını belirterek eşi için vatandaşlardan dua istedi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve mart ayından itibaren Türkiye’yi de etkisi altına alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına yakalanan isimler arasına Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçe Belediyesi’nin Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu da katıldı.

Gelişmeyi Başkan Beyoğlu kendisine ait sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak vatandaşlardan dua istedi.

Kendi testinin negatif, eşi Dürdane Beyoğlu’nun testinin ise pozitif çıktığını belirten Beyoğlu, bu nedenle kendisini tedbir amaçlı olarak evde karantinaya aldığını söyledi.

“LÜTFEN KURALLARI İHMAL ETMEYELİM”

Beyoğlu, eşimin Covid-19 testinin pozitif olması nedeniyle Covid-19 kuralları gereği temaslı olduğumdan kendimi karantinaya alıyorum. Hamdolsun durumumuz iyi herhangi bir olumsuzluk yok. Dualarınızı bekliyoruz. Lütfen maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına riayet edelim.

Bağlar halkımız müsterih olsun. Hizmetlerimiz kesintisiz aksamadan devam edecek ve bizlerde ilgili birimlerimiz ile sürekli irtibatta olacağız. Karantina sonrası tekrardan görüşmek üzere. Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi