Başkanlar yumruklaştı

Büyükşehir Belediyesinde iki daire başkanı "personel alımı" konusunda anlaşmazlığa girince, yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Burun kırıldı, kaş patladı?…

Haberler 19.01.2022 - 04:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinde Personel Alm konusunda anlamazla giren Park ve Bahçeler Dairesi Bakan Ahmet Özkaraaslan ile Destek Hizmetleri Daire Bakan Sedat pek, belediyenin ana binasnda önce küfürletiler, sonra yumruk yumrua kavga ettiler. Skandal kavgada taraflar birbirlerinden ikayetçi olmamalar dikkat çekti.

PERSONEL ALIMI ANLAMAZLII

Edinilen bilgiye göre, geçtiimiz hafta Diyarbakr Büyükehir Belediyesine çeitli birimlerde görevlendirilmek üzere Personel Alm yönünde karar alnd. Karara ilikin Park ve Bahçeler Daire Bakan Ahmet Özkaraarslan ile Destek Hizmetleri Daire Bakan Sedat pek, anlamazla girdi. Taraflar arasnda yaanan anlamazlk haftann ilk günü mesaisine de yansd.

BELEDYEDE KAVGA ETTLER

Dün anlamazln giderilmesi yönünde Özkaraaslan ile pek bir kez daha görümek üzere bir araya geldi. Yaanan ve çözüme kavumayan anlamazln dozu giderek artmas üzerine karlkl itime ve küfürleme balaynca, yumruklar konutu.

YUMRUK VE KÜFÜRLER UçUTU

Büyükehir Belediyesinin ana binasnn koridorlar küfürleme ve karlkl yumruklamalarla inlerken, Sedat pek yüzüne ald yumruk darbeleri nedeniyle burnu krld, ka patlad. Özkaraarslan ise, vücudunun görünmeyen yerlerine ald yumruk ve tekme darbeleriyle yaraland.

BELEDYE PERSONELLER AYIRDI

Bulunduklar kattaki belediye personellerin pek ve Özkaraarslann arasna girerek, olay büyümedin önlendi. Taraflar birbirinden uzaklatrlrken, olay yerine gelen polis ekipleri pek ve Özkaraarslann ikayetçi olmamalar nedeniyle herhangi bir ilem yapmadan ayrld. ki tarafn da ayak üstü yaplan tedavilerinin ardndan, mesailerine devam etti.

KARAARSLAN GÖREVREN ALINDI

Yaanan skandal kavgadan haberdar olan Büyükehir Belediyesi Bakanvekili Kayym l Valisi Münir Karalolunun, Park ve Bahçeler Daire Bakan Ahmet Özkaraarslan görevden ald iddia edildi. pekin ise görevine devam ettii örenildi.

KSN VAL KARALOLU GETRMT?

Diyarbakr kamuoyunda adlar ithal bürokratlar yansyan Park ve Bahçeler Daire Bakan Ahmet Özkaraaslan Kocaelinden, Destek Hizmetleri Daire Bakan Sedat pek ise Ordudan Kayym Karalolunun talebi üzerine Belediyeye getirilerek daire bakan yaplmt.

Ana Sayfaya Git