Başkanlar yumruklaştı

Büyükşehir Belediyesinde iki daire başkanı "personel alımı" konusunda anlaşmazlığa girince, yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Burun kırıldı, kaş patladı?…

Başkanlar yumruklaştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde "Personel Alımı" konusunda anlaşmazlığa giren Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ahmet Özkaraaslan ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek, belediyenin ana binasında önce küfürleştiler, sonra yumruk yumruğa kavga ettiler. Skandal kavgada taraflar birbirlerinden şikayetçi olmamaları dikkat çekti.

PERSONEL ALIMI ANLAŞMAZLIĞI

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere "Personel Alımı" yönünde kararı alındı. Karara ilişkin Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraarslan ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek, anlaşmazlığa girdi. Taraflar arasında yaşanan anlaşmazlık haftanın ilk günü mesaisine de yansıdı.

BELEDİYE'DE KAVGA ETTİLER

Dün anlaşmazlığın giderilmesi yönünde Özkaraaslan ile İpek bir kez daha görüşmek üzere bir araya geldi. Yaşanan ve çözüme kavuşmayan anlaşmazlığın dozu giderek artması üzerine karşılıklı itişme ve küfürleşme başlayınca, yumruklar konuştu.

YUMRUK VE KÜFÜRLER UÇUŞTU

Büyükşehir Belediyesinin ana binasının koridorları küfürleşme ve karşılıklı yumruklaşmalarla inlerken, Sedat İpek yüzüne aldığı yumruk darbeleri nedeniyle burnu kırıldı, kaşı patladı. Özkaraarslan ise, vücudunun görünmeyen yerlerine aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı.

BELEDİYE PERSONELLERİ AYIRDI

Bulundukları kattaki belediye personellerin İpek ve Özkaraarslan'ın arasına girerek, olay büyümedin önlendi. Taraflar birbirinden uzaklaştırılırken, olay yerine gelen polis ekipleri İpek ve Özkaraarslan'ın şikayetçi olmamaları nedeniyle herhangi bir işlem yapmadan ayrıldı. İki tarafın da ayak üstü yapılan tedavilerinin ardından, mesailerine devam etti.

KARAARSLAN GÖREVREN ALINDI

Yaşanan skandal kavgadan haberdar olan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kayyım İl Valisi Münir Karaloğlu'nun, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraarslan'ı görevden aldığı iddia edildi. İpek'in ise görevine devam ettiği öğrenildi.

İKİSİNİ VALİ KARALOĞLU GETİRMİŞTİ?

Diyarbakır kamuoyunda adları "ithal bürokratlar" yansıyan Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan Kocaeli’nden, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek ise Ordu’dan Kayyım Karaloğlu'nun talebi üzerine Belediye'ye getirilerek daire başkanı yapılmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler