Bayram öncesi sevindirdi!

AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Bağlar Kaymakamlığı’na bağlı 7 No’lu Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahibi 40 aileye Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulundu.

Haberler 15.07.2020 - 12:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi AK Partili lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Kurban Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri ve çocuklar sevindirdi.

Dürdane Beyolu, Balar Kaymakamlna bal 7 Nolu Aile Destek Merkezini (Adem) ziyaret ederek maddi imkanlar elverili olmayan 40 aileye giyim desteinde bulundu.

Balar Belediyesi Meclis Üyesi Güzel Kzolu ile birlikte ziyaret ettii merkezde faaliyetlere katlan ailelerle görüen Beyolu, yaplan çalmalar hakknda bilgi ald ve çocuklarla yakndan ilgilendi.

çOCUKLAR MUTLU OLUNCA BZ DE MUTLU OLUYORUZ

Beyolu, çocuklarn bayrama mutlu ekilde girmesini salamak amacyla bu projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek ihtiyaç sahibi ailelere her zaman destek olduklarnn altn çizdi.

Beyolu,htiyaç sahibi ailelerimize her zaman destek oluyoruz. çocuk gülünce dünya güler diyoruz. çocuklarn mutluluunu her eyden daha önemli görerek bu doruluda gönüller kazanmaya ve dualar almaya gayret eden bir anlaya sahibiz. Onlar bizim çocuklarmz,yarnlarmzn teminat. Desteklerimiz devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git