Bayramı şimdiden yaşattı

Bağlar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi’ndeki kurslara katılan ailelerin çocuklarına yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde giysi desteğinde bulunarak yüzlerini güldürdü.

Haberler 23.04.2022 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR(SÖZ)- Merkez Balar AK Partili Belediye Bakanl, Balar 4 Nolu Aile Destek Merkezi (Adem) bünyesinde hizmet veren çeitli meslek ve beceri kurslarna katlan 33 ailenin çocuklarna, belediyenin giyim maazas araclyla giysi destei saland.

Ei Dürdane Beyolu ile birlikte çocuklara çeitli ürünlerden oluan giysi paketlerini kendi elleriyle takdim eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklara ayrca yalarna uygun kitaplar da hediye ederek eitime mutlaka önem vermeleri tavsiyesinde bulundu. çocuklarn heyecan gözlerinden okunurken, etkinlie katlan aileler burada hem mesleki ve beceri alanlarnda eitim aldklarn hem de sosyalleme adna faydal bir süreç geçirdiklerini dile getirdi.

Niyetimiz hizmet olduu için Rabbim bu güzel tabloyu nasip ettiriyor

çocuklarn mutlu olduu aydnlk bir gelecek ve ülke hayal ederek bu dorultuda çalmalar yaptklarn belirten Bakan Beyolu, üç yldr binlerce aileye ve çocua ulaarak ihtiyaçlarn karladklarn, bundan sonra da ayn anlayla yola devam edeceklerini söyledi. Beyolu, Niyetimiz hizmet etmek olduu için Rabbim de bize bu güzel tablolar nasip ettiriyor. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann liderliinde tüm gücümüzle vatandalarmzn emrinde olmaya devam ediyoruz. ifadelerini kulland.

Bakan Beyolu ve ei Dürdane Beyoluna, Adem Koordinatörü Arzu çetinin yan sra aileler de ilgi göstererek bayram öncesinde yaplan bu anlaml davrantan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git