Bayramı şimdiden yaşattı

Bağlar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi’ndeki kurslara katılan ailelerin çocuklarına yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde giysi desteğinde bulunarak yüzlerini güldürdü.

Bayramı şimdiden yaşattı

Remzi ETİĞ

DİYARBAKIR(SÖZ)- Merkez Bağlar AK Partili Belediye Başkanlığı, Bağlar 4 No’lu Aile Destek Merkezi (Adem) bünyesinde hizmet veren çeşitli meslek ve beceri kurslarına katılan 33 ailenin çocuklarına, belediyenin giyim mağazası aracılığıyla giysi desteği sağlandı.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte çocuklara çeşitli ürünlerden oluşan giysi paketlerini kendi elleriyle takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çocuklara ayrıca yaşlarına uygun kitaplar da hediye ederek eğitime mutlaka önem vermeleri tavsiyesinde bulundu. Çocukların heyecanı gözlerinden okunurken, etkinliğe katılan aileler burada hem mesleki ve beceri alanlarında eğitim aldıklarını hem de sosyalleşme adına faydalı bir süreç geçirdiklerini dile getirdi.

“Niyetimiz hizmet olduğu için Rabbim bu güzel tabloyu nasip ettiriyor”

Çocukların mutlu olduğu aydınlık bir gelecek ve ülke hayal ederek bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Beyoğlu, üç yıldır binlerce aileye ve çocuğa ulaşarak ihtiyaçlarını karşıladıklarını, bundan sonra da aynı anlayışla yola devam edeceklerini söyledi. Beyoğlu,” Niyetimiz hizmet etmek olduğu için Rabbim de bize bu güzel tabloları nasip ettiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm gücümüzle vatandaşlarımızın emrinde olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’na, Adem Koordinatörü Arzu Çetin’in yanı sıra aileler de ilgi göstererek bayram öncesinde yapılan bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz