Bebeğin kulağına ezan okudu!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ev ziyaretleri sırasında ailenin talebi üzerine yeni doğan bebeğin kulağına ezan okuyup dua ederek isim verdi. İki haftalık bebeğe Muhammed Rüzgar ismini veren Beyoğlu,”Rabbim ismine layık bir şekilde yetişmesini ve dinimize, vatanımıza hayırlı evlat olmasını nasip etsin” dedi. Başkan Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, anneye ve çocuğa hediye takdim etti.

Haberler 06.05.2021 - 02:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR-Ak Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, milletimizle gönül bulumalar gerçekletiriyoruz diyerek ifade ettii ev ziyaretleri srasnda vatandalarn yakn ilgisi ve zaman zaman gelen anlaml talepleriyle karlayor. Bu kez de ziyaret ettii aile tarafndan yeni doan çocuun kulana ezan okuyup isim brakmas talep edildi. Fatih Mahallesinde ikamet eden Sibel-Maksut Taruk çiftinin iki hafta önce dünyaya gelen çocuunun kulana ezan okuyarak hayrl evlat olmas için dua eden Beyolu, ailenin istei üzerine Muhammed Rüzgar ismini verdi. Okunan dualara evde bulunanlar da elik ederek Bakan Beyoluna teekkür etti.

smini Ald Peygamberimizin Güzel Ahlak le Nasiplensin

Bu anlaml olay srasnda evde renkli görüntüler yaand. Bebei kucana alarak bir süre seven Beyolu,Halkmzn teveccühü bizi mutlu ediyor. Bugün de ailemizin talebi üzerine bu güzel olaya vesile olduk. Rabbim, bata anne ve babas olmak üzere yüce dinimize, vatanmza ve milletimize faydal evlat olarak yetimesini, ismini ald peygamber efendimiz Hazreti Muhammedin ahlak ile yaamasn nasip eder inallahifadelerini kulland.

Ziyarete katlan Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolu, bebein annesine ve ailesine çeitli hediyeler takdim etti.

Ana Sayfaya Git