Belediye sitesi yayında

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca 4 Kasım günü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum görevlendirilmesinin ardından, bir süre bakıma alınan belediyeye ait internet sayfası; Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak yeniden hizmete girdi.

Haberler 27.11.2016 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca 4 Kasm günü Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanlna kayyum görevlendirilmesinin ardndan, bir süre bakma alnan belediyeye ait internet sayfas Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve ngilizce olarak yeniden hizmete girdi.

BELEDYE NTERNET STES

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca yürütülen terör soruturmas kapsamnda 25 Ekim akam gözaltna alnan ve 5 gün sonra çkarld Sulh Ceza Hakimliince, Silahl terör örgütü üyesi olma suçlamasyla tutuklanan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi E Bakan Gültan Kanakn yerine, 4 Kasm günü Ankarann Etimesgut Kaymakam Cumali Atillann atanmasyla belediye internet sayfas da geçici olarak hizmete kapand. www.diyarbakir.bel.tr adl internet sayfas yaplan düzenleme ve bakmn ardndan yeniden açld. Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve ngilizce olarak hizmet veren internet sitesinde Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Attila, bakan olarak tantlrken Cumhurbakanl, TBMM, Bakankanlk gibi birçok sayda kurumun internet sitelerine giri için link verildii görüldü.

Ana Sayfaya Git