Beşikci, pandemi denetimine çıktı

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği 'Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler' konulu genelgenin ardından harekete geçen Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir'de bizzat denetim gerçekleştirdi.

Haberler 20.08.2020 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR- çileri Bakanl 81 il valiliine Covid-19 tedbirleri kapsamnda denetimler konulu genelge gönderdi. Genelgenin ardndan tüm yurtta olduu gibi Diyarbakrda da polis ve zabta ekiplerince denetim yapld.

PANDEM DENETM

Yeniehir ilçesi Ofis Ekinciler Caddesinde bizzat denetim gerçekletirilen Yeniehir Kaymakam Murat Beikci, esnaf ve vatandalardan kurallara uymalarn istedi. Yeniehir ilçesinde polis ve zabta ekiplerince denetimlerin aralksz bir ekilde sürdürüleceini belirten Beikci, Ticari taksiler, pazar yerleri, toplu ulam araçlar, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kraathane, kafeterya, çay bahçesi, dernek lokalleri, düün ve nikah yaplan yerler, internet kafe, berber, kuaför, güzellik merkezi, alveri merkezleri, park ve piknik alanlar gibi alanlarda denetimlerimiz ekiplerimizce sürdürülmektedir. Bizler vatandalarmzdan Pandemi Kurulunca belirlenen kurallara maske, mesafe ve temizlik kurallarna uymalarn istiyoruz. Gerek duymadkça vatandalarmz evlerinden çkp younluk oluturmasnlar. Hep birlikte bu hastalk ile mücadele etmeliyiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git