Beşikci'den anlamlı ziyaret

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Diyarbakır Aktı Nokfa Körler Derneği Diyarbakır Şubesini ile, Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Haberler 04.12.2020 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dernek ve ube Bakankar Mehmet Akif Karaka ve Ömer Askandan çalmalar hakknda bilgi alan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci , engellilerin yaamlarn kolaylatrmak için ellerinden gelen tüm çalmay her zaman yapacaklarn söyledi.

SZN MUTLULUUNUZ BZM MUTLULUUMUZDUR-

Yaplan ziyaretlerde Bakan Beikci, Engelli kardelerimizin mutluluu bizim de mutluluumuzdur. Sizlere elimizden gelen bütün destei vermeye hazrz. mkanlarmz dahilinde engelli kardelerimizin yaamlarn daha da kolaylatrmaya devam edeceklerini belirtti.

ENGELL YAAM MERKEZLER LE çÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEZ-

Engelli vatandalarmzn ve ailelerinin gelecee daha güvenle bakabilmeleri için bugüne kadar önlerindeki her türlü sosyal ve fiziki engelleri kaldrarak daha rahat ve engelsiz bir yaam sürebilmeleri için çözümler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini de söyleyen Bakan Beikci, Engelli kardelerimizin sosyal aktivitelere katlmn salamak, mesleki becerilerini gelitirmeye yardmc olmak, engelli ailelerinin gündelik yaamlarn kolaylatrmak amacyla Engelsiz Yaam Merkezimizi hizmete açtk ve bu tür merkezlerimizinde saylarn artracaz. dedi.

Altnokta Körler Dernei Bakan M. Akif Karaka ile Diyarbakr Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Dernei Bakan Ömer Askan ise Bakan Beikcinin ziyaretinden duyduklar memnuniyeti dile getirdiler.

Ana Sayfaya Git