Beşikci'den anlamlı ziyaret

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Diyarbakır Aktı Nokfa Körler Derneği Diyarbakır Şubesini ile, Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Beşikci'den anlamlı ziyaret

Dernek ve  Şube Başkankarı Mehmet Akif  Karakaş ve Ömer Askan'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci , engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen tüm çalışmayı her zaman yapacaklarını söyledi.

SİZİN MUTLULUĞUNUZ BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR-

Yapılan ziyaretlerde Başkan Beşikci, Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Sizlere elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız. İmkanlarımız dahilinde engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha da kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

ENGELLİ YAŞAM MERKEZLERİ İLE ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ-

Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bugüne kadar önlerindeki her türlü sosyal ve fiziki engelleri kaldırarak daha rahat ve engelsiz bir yaşam sürebilmeleri için çözümler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini de söyleyen Başkan Beşikci, "Engelli kardeşlerimizin sosyal aktivitelere katılımını sağlamak, mesleki becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak, engelli ailelerinin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete açtık ve bu tür merkezlerimizinde sayılarını artıracağız. "dedi.

Altınokta Körler Derneği Başkanı M. Akif Karakaş ile  Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Askan ise Başkan  Beşikci'nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler