Beyoğlu ailelerle!

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, evlat nöbetindeki ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Haberler 10.03.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP Diyarbakr l Bakanl binas önünde evlat nöbetini sürdüren ailelere ziyaretler sürüyor. Diyarbakrn Balar Belediye Bakan AK Partili Hüseyin Beyolu, ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Ei Dürdane Beyolu ile birlikte ziyayarette bulunan ve evlat nöbetindeki ailelerin eyleminin önemini anlatan Beyolu, mücadelelerinin yannda yer aldklarn söyledi.

ALELERLE BULUTU

Beyolu, 83 milyon olarak bir ve bütünüz. Hiç birimizin dierinden fark yok. Duygularmz bir, dualarmz bir, gönüllerimiz bir. Güçlü bir ülkemiz ve liderimiz var. Devletimiz bütün imkanyla vatandalarnn yanndadr. Tpk annelerimizin hakl eylemlerinde olduu gibi. Annelerimiz bütün dünyaya çok güzel mesaj veriyor. 13-14 yandaki çocuklar daa kaçrarak, devlet dümanl alayarak bir yere varlmaz. PKKya seslenerek yanl yolda olduklarn dile getiriyorlar. Eli kalem tutmas gereken evlatlar annelerinden kopararak bir sonuç elde edemezsiniz. Gelebilecekleri yer yine Türkiyedir. PKK tarafndan daa kaçrlan çocuklara sesleniyorum, terörün kirli emellerine alet olmayn, ülkenize gelin ve annelerinizin hasretine son verin dedi.

Aileler de kendilerine destek ziyaretinde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git