Görüş Bildir

Beyoğlu ailelerle!

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, evlat nöbetindeki ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Beyoğlu ailelerle!

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbetini sürdüren ailelere ziyaretler sürüyor. Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Beyoğlu, ailelere destek ziyaretinde bulundu. 

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyayarette bulunan ve evlat nöbetindeki ailelerin eyleminin önemini anlatan Beyoğlu, mücadelelerinin yanında yer aldıklarını söyledi.

AİLELERLE BULUŞTU

Beyoğlu, "83 milyon olarak bir ve bütünüz. Hiç birimizin diğerinden farkı yok. Duygularımız bir, dualarımız bir, gönüllerimiz bir. Güçlü bir ülkemiz ve liderimiz var. Devletimiz bütün imkanıyla vatandaşlarının yanındadır. Tıpkı annelerimizin haklı eylemlerinde olduğu gibi. Annelerimiz bütün dünyaya çok güzel mesaj veriyor. 13-14 yaşındaki çocukları dağa kaçırarak, devlet düşmanlığı aşılayarak bir yere varılmaz. PKK'ya seslenerek yanlış yolda olduklarını dile getiriyorlar. Eli kalem tutması gereken evlatları annelerinden kopararak bir sonuç elde edemezsiniz. Gelebilecekleri yer yine Türkiye'dir. PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklara sesleniyorum, terörün kirli emellerine alet olmayın, ülkenize gelin ve annelerinizin hasretine son verin" dedi.

Aileler de kendilerine destek ziyaretinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi