Beytüşşebap’ta kaza nedeniyle yüzlerce araçlık kuyruk oluştu

Şırnak-Beytüşşebap karayolunda meydana gelen kazada yan yatan kamyon nedeniyle kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Haberler 01.08.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Beytüebap ilçesi Hisarkap mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol çalmas yapan hafriyat kamyonu rampay çkamad. Geri gitmeye balayan araç, kayalklara çarparak tek eritli yolda yan yatt. Sürücünün hafif yaraland kaza nedeniyle rnak-Beytüebap yolu 3 saat boyunca trafie kapand. Yüzlerce araçlk kuyruk oluurken, kavurucu scaklarda bekleyen yolcularn bazlar Habur çaynda hem balk tutmaya çalt hem de yüzdü.

Kaza olunca saatlerce bekliyoruz

Tek eritli sürekli kazalar yaandn dile getiren sürücü smail Tuncer, Saatlerdir bekliyoruz. Bu yolda hep böyle oluyor. Yollar çok dar ve bu yüzden çekiciler gelip kaldrana kadar epey zaman geçiyor. Yolun buna göre düzenlenmesini istiyoruz dedi.

Tamaclk yapan Engin Gökçe de yllardr Beytüebap yoluna çözüm getirilemediini aktararak, Yllardr bu eziyeti çekiyoruz. rnak, Silopi, Cizre, Beytüebap aras tamaclk yapyoruz. Bir kaza olduunda saatlerce beklemek zorunda kalyoruz. Yetkililer bu yola bir çözüm getirsin yol tek eritli olduu için araçlar geçemiyor diye konutu.

Karayollar ekiplerinin 3 saatlik çalmas sonucu kamyon vinç yardmyla kaldrlarak yol tekrar trafie açld.

Ana Sayfaya Git