Bir aile daha!

Gaziantep'ten 7 yıl önce dağa götürülen kızı için gelen anne Sevil Esendemir "Polise, askere gidip teslim ol. Hepimiz seni bekliyoruz"

Haberler 27.01.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr annelerinin daa kaçrlan çocuklar için HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbetine bir aile daha katld.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi, 512nci gününde sürüyor.

BR ALE DAHA KATILDI

Gaziantepten 7 yl önce 20 yanda daa götürülen kz için gelen anne Sevil Esendemir de oturma eylemine dahil oldu.

SEN TEYZE OLDUN, HEPMZ SEN BEKLYORUZ

Karsta Kafkas Üniversitesi Snf Öretmenlii Bölümü 2nci snf örencisiyken, 2014 ylnda, kaçrlan kz Büra için o tarihte Diyarbakr Büyükehir Belediyesi önünde çocuklar kaçrlan annelerin düzenledii evlat nöbetine de katlan Sevil Esendemirin HDP binas önüne gelmesiyle aile says, 194 oldu. 7 yldr kzndan haber alamadn belirten Esendemir, Malatyaya geçi yapacakt. Kaçrdlar kzm. 20 yandayd. 7 yldr haber yok. Hiç görüemedik. Bu insan haklar nerede? Ben bunu merak ediyorum. Ona hasretiz. Ben hastaym. nallah gelirsin kzm. Seni bekliyoruz annem. Baban, ben ve kardein bekliyoruz. Yeenin oldu, sen teyze oldun. Hepimiz seni bekliyoruz. nallah bizi görürsün de gelirsin. Seni çok özledim çok. Kokunu özledim. Zaten unutmuyorum hiç kokunu. Hiç korkma kzm. Seni korkutuyorlarsa emniyete veya askere teslim ol. Korkma anneciim, bekliyoruz seni dedi.

Ana Sayfaya Git