Bir daha koşamaz denilmişti

Azerbaycan'da iki yıl önce katıldığı yarışta sakatlanan, Muş'ta antrenman yaptığı sırada da otomobilin çarpması sonucu yaralanan milli atlet İbrahim Karateker, yaşadığı olumsuzluklara rağmen pes etmeyerek katılacağı Avrupa Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönmeyi hedefliyor.

Haberler 08.03.2021 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muun Konukbekler beldesinde yaayan 19 yandaki brahim Karateker, iki yl önce Azerbaycanda katld yarta düerek diz kapandan yaraland.

stanbulda 2 ay süren tedavisinin ardndan çalmalara balayan milli sporcuya, geçen yl ekim aynda da Muta antrenman yapt srada otomobil çarpt.

Yaad tüm aksiliklere ramen pes etmeyen brahim Karateker, Bulgaristann bakenti Sofyada ubat aynda düzenlenen 20 Ya Alt Balkan Salon Atletizm ampiyonasnda 3 bin metre engelli kategorisinde gümü madalya kazanmay baard.

AVRUPA AMPYONASI

çevresindekilerin bir daha koamaz demesine aldrmayarak baardan baarya koan genç atlet, yaklak 2 ay sonra yaplmas planlanan Avrupa ampiyonasnda da Türk bayran dalgalandrmak için çalmalarn sürdürüyor.

brahim Karateker, basn mensuplarna yapt açklamada, stanbulun ev sahipliinde Eylül 2020de düzenlenen 20 Ya Alt Balkan Atletizm ampiyonasnda 3 bin metre engelli kategorisinde altn madalya kazandn söyledi.

Karl ve souk havaya ramen yüksek rakml bölgelerde antrenman yaptn anlatan brahim Karateker, unlar kaydetti:

Türkiyeyi en iyi ekilde temsil etmek ve derece elde etmek için youn bir çalma balattm. Birçok sknt yaadm. Baz arkadalarmn Bir daha koamaz dediini duydum. Bu hrsla tekrar pistlere döndüm. Sofyada düzenlenen 20 Ya Alt Balkan Salon Atletizm ampiyonasnda birincilie koarken sakatlktan dolay ikinci oldum. Bulgaristanda Türkiyeyi temsil etmek, Türk bayran dalgalandrmak onur vericiydi. Her eye ramen ylmadm, pes etmedim, yoluma devam ettim. Önümde 1,5-2 ay sonra Avrupa ampiyonas var. Orada bayramz dalgalandrmak ve birinci olmak istiyorum.

Ana Sayfaya Git