Bir günde iki kongre

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır’da partisinin İl Kongresini Ağustos ayında gerçekleştireceklerini ve 17 ilçenin 16’sının ilçe başkanlarının atandığını belirterek, “Olası bir erken seçime hazırlıklı girmek istiyoruz” dedi.

Haberler 18.07.2020 - 02:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisinin Kayapnar ve Balar ilçe kongreleri bir düün salonunda gerçekletirildi. Tek liste hainde gidilen seçimlerde Kayapnar lçe Bakanlna Gani Cihan Erer, Balar lçe Bakanlna ise Ramazan Delidolu seçildi.

Kongrelere katlan Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan Aydn Altaç, yapt açklamada, parti olarak Diyarbakrda ciddi bir tekilatlanma süreci geçirdiklerini söyledi.

DYARBAKIRDA BU SÜREC EN Y EKLDE TAMAMLADIIMIZA NANIYORUZ

Olas bir erken genel seçime hazrlkl olmak için kongre süreçlerini tamamlamak üzere olduklarna deinen Altaç, Kayapnar ve Balar ilçelerimizin kongrelerini gerçekletirdik. Diyarbakrda 17 ilçemizin 16snn ilçe bakanlar atam durumdayz. Yani Siyasi Partiler Kanununa göre artk l Kongremizi yapabilecek durumdayz. çok ciddi bir tekilatlanma süreci yaadk. Arkadalarmzdan aldmz destekle süreci tamamladk. Temel hedefimiz l Kongresini Austos aynn ortalarnda gerçekletirip, parti olarak yani Genel Merkez boyutuyla Eylül ay ortalarnda Büyük Kongremizi yapm olacaz. Olas bir erken seçime hazrlkl girmek istiyoruz. una inanyoruz. Siyasi partilerin en temel en güç kayna tekilatlanmalardr ve tekilatlanmalar olarak da biz Diyarbakrda bu süreci en iyi ekilde tamamladmza inanyoruz dedi.

VATANDALAR UMUT çNDE BZLER BEKLYOR

Gerçekletirdikleri kongrelerde vatandalarn umudu haline geldiklerini aktaran Altaç, öyle konutu;

Hedefimiz, Türkiyedeki bütün sorunlarn çözüm noktasnda önerisi olan Gelecek Partisinin hem bölgede hem de bütün Türkiyede en güçlü ekilde yönetecek kadrolar i bana getirme gayretidir. Tekilatlar olarak amacmz ve gayemiz budur. nallah bunlarda baarl olacaz. Dün Ergani ve Eil kongrelerimizi gerçekletirirken unu gördük, vatandalar umut içinde bizleri bekliyor. nallah bizlerde bu umudu gerçekletireceiz. Türkiyenin geleceini Gelecek Partisi kadrolar tayin edeceine inanyoruz.

Ana Sayfaya Git