Bir haftadır kayıptı

7 gündür kendisinden haber alınamayan, eşinin polise kayıp ihbarında bulunduğu iki çocuk annesi Şerifa Çiçek ölü bulundu.

Haberler 20.12.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR/Ylmaz YAAR

DYARBAKIR(SÖZ)- Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde ikamet eden ve 7 gündür kendisinden haber alnamayan iki çocuk annesi erifa çiçekin, evine yaklak 10 kilometre uzaklkta cansz bedeni bulundu. Ei hakknda kayp ihbarnda bulunan Mehmet çiçek, benim için deil, çocuklarn için eve dön çars yerel ve ulusal basna da yapt açklamayla yansmt. çiçekin ölüm nedeni aratrlyor.

4 YAINDAK KIZININ TELEFONUYLA

Merkez Yeniehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde ikamet eden Mehmet çiçek, 6 yllk ei erifa çiçekten 12 Aralktan beri haber alamadn iddia etmiti. Kz Esmann (4) telefon ile kendisini aramas ile iten izin alarak eve döndüünü söyleyen Mehmet çiçek, 3 aylk olu Enes ile kzn yalnz bana bulduunu ileri sürmütü

12 ARALIKTAN BER HABER ALINAMIYORDU

Einin cep telefonunu kzna verip, evden ayrldn söyleyen çiçek, yaknlarna einin evi terk ettiini bildirdiini, yaknlarnn desteiyle mahallede yaplan aramalarda herhangi bir izine rastlanlmamas üzerine durumu polise bildirdiini açklamt. 12 Aralkta Polise yaplan kayp bavurusundan sonra erifa çiçekin bulunmas için çalma balattlmt.

HER EY BOVER, U çOCUKLAR çN GEL

Yerel ve ulusal basna einin kayplara karmasyla ilgili açklamada bulunan çiçek, eine öyle seslenmiti; Annem ve kz kardeim çocuklara bakyorlar. Mamayla besliyorlar artk. erifa gelsin, çocuklarn bir görsün. Hiç mi çocuklarn özlemedi? Hiç mi aklna gelmiyor, gösü armyor mu? Ben kyamam, erkek halimle yapamam öyle bir ey. Bak kafay yesem de çldrsam da birine de kaçsam, ben ne yaparsam yapaym kyamam bunlara. Beni, aileni, ailemi, her eyi bover ama u çocuklar için gel. Esma ise annesini çok özlediini ve onu beklediini söyledi.

ççEKN CESED BULUNDU

Diyarbakrn günlerdin gündemini megul eden ve basna kayp haberleri yansyan erifa çiçekten ac haber geldi. çiçekin evine yaklak 10 kilometre mesafede Yeniehir ilçesi Dokuzçeltik Mahallesinde yüksek gerilim hattna bakm ve onarm için gelen ekipler, elektrik direinin altnda bir kadnn hareketsiz yattn gördü.

CESEDN TEHS YAPILDI

hbar üzerine olay yerine salk, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri, yaptklar kontrolde kadnn öldüünü tespit etti. Yaplan incelemede, cesedin erifa çiçeke ait olduu belirlendi.

ÖLÜM NEDEN OTOPSDE çIKACAK

çiçekin cenazesi, otopsi için adli tp kurumu morguna götürüldü. Burada yaplacak otopsi sonrasnda çiçekin ölüm nedeni belirlenecek. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmayan çicekin, elektrik akmna kaplarak yaamn yitirmi olabilecei düünülüyor. Olayla ilgili kapsaml soruturma balatlrken, çiçekin ei Mehmet ile baz yaknlarnn da ifadesine bavurulduu örenildi.

Ana Sayfaya Git