Bölge Koordinatörü Parlak

AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğüne atandı.

Haberler 30.04.2021 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz YAA

DYARBAKIR-Diyarbakr Ak Parti MKYKsnda temsil eden Alattin Parlak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann istemi üzerine, Güneydu Anadolu Bölge Tekilat Koordinatörlüü görevine getirildi. Parlaka verilen yeni görev Diyarbakrda sevinç yaratt.

BÖLGE KOORDNATÖRÜ

Siyasi ve sosyal, kültürel ve güncel bir çok alanda faaliyetlerde bulunan, AK Partinin bir çok çalmalarnn altnda imzas bulunan Alattin Parlak, bir önceki Parti Yönetiminde MKYK yedek üyeliinde bulunuyordu. Parlak yaplan son kongrede MKYKye asil üye olarak yer ald.

CUMHURBAKANI STED

Önceki gün Parti Genel merkezinde tekilat yaplanmalarna ilikin bölge koordinatörlerinin belirlenmesi yönündeki görümelerin ardndan, Alattin Parlak Güneydou Anadolu Bölge Tekilat Koordinatörlüü görevine getirildi.

BAARILI çALIMALARI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann istemi üzerine Parlaka bu görev verildi. Diyarbakr bata olmak üzere Güneydoudaki l ve ilçe tekilatlarnn yaplanmalar ve faaliyetlerini koordine edecek olan Parlaka verilen yeni görev, Diyarbakrda sevinç yaratt.

Parlak daha önce de baarl çalmalaryla dikkatleri üzerine çektii Dou Anadolu bölge Tekilat Koordinatörü olarak, görev yürütüyordu.

Ana Sayfaya Git