Bölge Koordinatörü Parlak

AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğüne atandı.

Bölge Koordinatörü Parlak

Yılmaz YAŞA

DİYARBAKIR-Diyarbakır'ı Ak Parti MKYK'sında temsil eden Alattin Parlak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istemi üzerine, Güneydığu Anadolu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirildi. Parlak'a verilen yeni görev Diyarbakır'da sevinç yarattı.

BÖLGE KOORDİNATÖRÜ

Siyasi ve sosyal, kültürel ve güncel bir çok alanda faaliyetlerde bulunan, AK Parti'nin bir çok çalışmalarının altında imzası bulunan Alattin Parlak, bir önceki Parti Yönetiminde MKYK yedek üyeliğinde bulunuyordu. Parlak yapılan son kongrede MKYK'ye asil üye olarak yer aldı.

CUMHURBAŞKANI İSTEDİ

Önceki gün Parti Genel merkezinde teşkilat yapılanmalarına ilişkin bölge koordinatörlerinin belirlenmesi yönündeki görüşmelerin ardından, Alattin Parlak Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirildi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istemi üzerine Parlak'a bu görev verildi. Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu'daki İl ve ilçe teşkilatlarının yapılanmaları ve faaliyetlerini koordine edecek olan Parlak'a verilen yeni görev, Diyarbakır'da sevinç yarattı.

Parlak daha önce de başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çektiği Doğu Anadolu bölge Teşkilat Koordinatörü olarak, görev yürütüyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz