Bu kış onlar üşümeyecek

Dar gelirli ailelere mensup ihtiyaç sahibi 50 çocuğa Bağlar Belediyesi, mont, ayakkabı ve kışlık ürünlerden oluşan giysi desteği sağlayarak bir kez daha yüzleri güldürdü.

Haberler 12.11.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, sosyal desteklerle ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandalarn yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediyeye ait Gün I Maazas tarafndan tespit edilen 50 çocua mont, ayakkab ve klk elbiselerden oluan giyim destei salanarak havalarn soumaya balad bu günlerde okul çandaki çocuklar sevindirildi.

Giysi hediye paketlerini çocuklara takdim eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklarla ve aileleriyle sohbet ederek her zaman ve her koulda yanlarnda olacaklarn ifade etti.

çOCUKLARIN MUTLULUU HER EYE BEDEL

Bugüne kadar 15 bine yakn ihtiyaç sahibi vatandaa giysi konusunda destek saladklarn belirten Bakan Beyolu, bunlar arasnda çocuklarn önemli bir yer tuttuunu söyledi. Bakan Beyolu,Sosyal belediyecilii ön planda tutuyoruz. Bu yolla hem vatandalarmzn ihtiyaçlarn karlyor, hem de gönüllere dokunuyoruz. lk günden beri milletimizin içindeyiz. Milletimizle aramzda öyle bir ba olumu ki biz burada kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Sorunlarn ne olduunu biliyoruz. Buna göre çözümler üretiyoruz. Binlerce vatandamza mevsim koullara göre giysi katks sunuyoruz. çocuklarmzn yüzünü güldürmek, onlar mutlu etmek bizim için paha biçilmez bir gurur dedi.

MAM HATP LSES ÖRENCLERNE EARP HEDYE ETT

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ziyaret ettii Diyarbakr Anadolu Kz mam Hatip Lisesinde ise kz örencilere anlaml bir jest yapt. Ei Dürdane Beyolu ile birlikte okul yönetimi ve öretmenlerle görüerek okulda sürdürülen eitim hakknda bilgi alan Bakan Beyolu, örencilere earp datt. mam Hatip okullarnn milli ve manevi gençliin yetimesine salad katklara vurgu yapan Bakan Beyolu,Buradan yetien kzlarmz inallah ülkemizin aydnlk geleceinde önemli bir misyon üstleneceklerdir. Sizlere olan inancmz tamdr. fadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git