Görüş Bildir

Bu kış onlar üşümeyecek

Dar gelirli ailelere mensup ihtiyaç sahibi 50 çocuğa Bağlar Belediyesi, mont, ayakkabı ve kışlık ürünlerden oluşan giysi desteği sağlayarak bir kez daha yüzleri güldürdü.

Bu kış onlar üşümeyecek

AK Partili Bağlar Belediyesi, sosyal desteklerle ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediyeye ait Gün Işığı Mağazası tarafından tespit edilen 50 çocuğa mont, ayakkabı ve kışlık elbiselerden oluşan giyim desteği sağlanarak havaların soğumaya başladığı bu günlerde okul çağındaki çocuklar sevindirildi.

Giysi hediye paketlerini çocuklara takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çocuklarla ve aileleriyle sohbet ederek her zaman ve her koşulda yanlarında olacaklarını ifade etti.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYE BEDEL”

Bugüne kadar 15 bine yakın ihtiyaç sahibi vatandaşa giysi konusunda destek sağladıklarını belirten Başkan Beyoğlu, bunlar arasında çocukların önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Başkan Beyoğlu,”Sosyal belediyeciliği ön planda tutuyoruz. Bu yolla hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor, hem de gönüllere dokunuyoruz. İlk günden beri milletimizin içindeyiz. Milletimizle aramızda öyle bir bağ oluşmuş ki biz burada kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Sorunların ne olduğunu biliyoruz. Buna göre çözümler üretiyoruz. Binlerce vatandaşımıza mevsim koşullara göre giysi katkısı sunuyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları mutlu etmek bizim için paha biçilmez bir gurur” dedi.

İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE EŞARP HEDİYE ETTİ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ziyaret ettiği Diyarbakır Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde ise kız öğrencilere anlamlı bir jest yaptı. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte okul yönetimi ve öğretmenlerle görüşerek okulda sürdürülen eğitim hakkında bilgi alan Başkan Beyoğlu, öğrencilere eşarp dağıttı. İmam Hatip okullarının milli ve manevi gençliğin yetişmesine sağladığı katkılara vurgu yapan Başkan Beyoğlu,”Buradan yetişen kızlarımız inşallah ülkemizin aydınlık geleceğinde önemli bir misyon üstleneceklerdir. Sizlere olan inancımız tamdır.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi