Büyükşehire Güngör ataması

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına, Şırnak, Erzincan ve Mersin'de "Yerel Yönetimlerde" üst düzey görevlerde bulunan Vedat Güngör getirildi.

Haberler 29.04.2020 - 00:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmclna, 20 yla akn süre l Özel dare ve mersin Üniversitesinde Genel Sekreter, Sekreter Yardmcl görevlerinde bulunan Vedat Güngör atand.

Kurumun en kritik birimleri arasnda yer alan Genel Sekreter yardmcl görevine atanan Güngörün baarl bir kariyeri bulunuyor. Malatya ilinde dünyaya gelen Güngör, Anadolu Üniversitesi letme Fakültesi mezunu. 1984 ylnda memuriyet hayatna balayan Güngör srasyla rnak, Erzincan ve Mersinde l Özel dare Müdürlüü görevlerinde bulundu.

BAARILI GÖREVLERE MZA ATTI

2006da Mersin l Özel daresi Genel Sekreter Yardmcl görevinde bulunan Güngör, daha sonra 2009- 2014 yllar arasnda ayn kurumda Genel Sekreter olarak görev yapmaya balad. Bir çok baarl çalmaya imza atan, yerel yönetimlerle ilgili raporlar bulunan Güngör, son olarak 2015-2020 yllar arasnda Mersin Üniversitesinde Genel Sekreteri olarak görev yapyordu. Güngör l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolunun istemi üzerine, görevi kabul ettii örenildi. Dün, Diyarbakra gelen Güngör, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmclna start verdi.

Ana Sayfaya Git