Büyükşehire Güngör ataması

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına, Şırnak, Erzincan ve Mersin'de "Yerel Yönetimlerde" üst düzey görevlerde bulunan Vedat Güngör getirildi.

Büyükşehire Güngör ataması

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına, 20 yıla aşkın süre İl Özel İdare ve mersin Üniversitesinde Genel Sekreter, Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunan Vedat Güngör atandı.

Kurumun en kritik birimleri arasında yer alan Genel Sekreter yardımcılığı görevine atanan Güngör’ün başarılı bir kariyeri bulunuyor. Malatya ilinde dünyaya gelen Güngör, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 1984 yılında memuriyet hayatına başlayan Güngör sırasıyla Şırnak, Erzincan ve Mersin’de İl Özel İdare Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

BAŞARILI GÖREVLERE İMZA ATTI

2006’da Mersin İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Güngör, daha sonra 2009- 2014 yılları arasında aynı kurumda Genel Sekreter olarak görev yapmaya başladı. Bir çok başarılı çalışmaya imza atan, yerel yönetimlerle ilgili raporları bulunan Güngör, son olarak 2015-2020 yılları arasında Mersin Üniversitesi'nde Genel Sekreteri olarak görev yapıyordu. Güngör İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun istemi üzerine, görevi kabul ettiği öğrenildi. Dün, Diyarbakır'a gelen Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına start verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz