Büyüktimur GAP Oscar ödülüne layık görüldü

GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi tarafından organize edilen “15. GAP Oscarları Geleneksel Ödül Töreninde Diyarbakır Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, yılın başarılı televizyon yöneticisi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Haberler 14.05.2022 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GAP Gazeteciler Birlii Genel Merkezi tarafndan her yl organize edilen uluslararas GAP Oscar ödül törenleri pandemi ve çeitli olaylar nedeniyle 4 yllk arann ardndan yeniden düzenlenmeye balad. Bu yl Malatyada 15incisi düzenlenecek olan GAP Oscarnn bugün yaplacak törenine katlmn yüksek olaca bildirildi.

15. GAP OSCARLARI TÖREN

GAP Gazeteciler Birlii Genel Bakan Zeynel Abidin Kymaz, yapt açklamada, Uluslararas GAP Oscar ödül töreninin 15incisi bu yl 14 Mays(bugün) Malatyada düzenlenecek. 3-4 yldr yaanan olaylar, depremler, Suriye idlib, pandemi v.s derken ertelediimiz ara verdiimiz GAP Oscarn bu yl düzenleyeceiz dedi. Kymaz, açklamasnn öyle sürdürdü:

KATILIM YÜKSEK BEKLENYOR

KKTC Cumhurbakan Ersin Tatar, Gagavuz Yeri Cumhurbakan rena Walf, IrakErbil Devlet Bakan Aydn Maruf, KrmUkrayna Bakan Abdulcemil Krmlolu, TBMM MSK Bakan Ahmet Aydn, Cumhurbakan Ba Danman Yalçn Topçu, Hakkari Valisi dris Akbyk, Krgzistan Ankara Büyükelçisi, Kuçanicbeg Ömüraliyev, Romanya Cumhurbakan Ba Danman Sorin Stancu, RomanyaTürkiye TSO Bakan Tamer Atalay ile Malatya Büyükehir Belediye Bakan Selahattin Gürkan katlacaktr. simlerinin yan sra, 10 ilden birer baarl gazeteci, i dünyasndan, siyaset ve spor dünyasndan önemli isimlerde bu törende ödül alacaktr. çeitli ülkelerden organizasyonu takip etmek üzere çok sayda gazeteci ve davetlinin katlaca programda çok sürpriz isimler içinde ödüller hazrland.

BÜYÜKTMUR DA ÖDÜL ALACAK

Katlmn yüksek olaca duyurulan ödül töreninde, Diyarbakr Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur, yln baarl televizyon yöneticisi kategorisinde ödül alacak

Ana Sayfaya Git