Cadde ve sokaklar yıkanıyor

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, temizlik ekiplerinin tam kapanma sürecini değerlendirerek gerçekleştirdiği cadde ve sokak temizleme çalışmalarını yerinde takip ederek talimatlar verdi.

Haberler 04.05.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-AK Partili Balar Belediyesi, çileri Bakanlnn genelgesiyle koronavirüs önlemleri kapsamnda uygulanan Tam Kapanma sürecinde yaam alanlarn temizleyerek hijyen tutmaya devam ediyor.

Temizlik leri Müdürlüü, sokaa çkma yasandan yararlanarak düzenli olarak cadde ve sokaklar hem ykyor, hem de çöp ve atklardan temizliyor.

Fatih ve Kaynartepe mahallelerinde yaplan çalmalar Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu da yerinde takip ederek hem bilgi ald, hem de ekiplere talimatlar verdi.

Tüm mkanlar Seferber Ettik

Pandemi döneminde temizliin önemine dikkat çeken Bakan Beyolu, belediye olarak tüm imkanlar bunun için seferber ettiklerini söyledi. Beyolu,Balar halkmz tam kapanma ile ilgili kstlama ve kurallara riayet ediyor. Ben öncelikle bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teekkür ediyorum. Bizim amacmz bu süreçte cadde ve sokaklarmz, yaamn olduu her yeri temiz tutmaktr. Hepimizin sal için bu gereklidir. Bu yüzden ekiplerimizle beraber sahadayz. Hamd olsun yeterli imkan ve personel kapasitemiz var. Balar halknn nezih bir ortamda yaamas için ayn gayretle mücadele etmeye devam edeceiz. Her ey daha güzel ve aydnlk Balar için ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git