CAN PAZARI!

Ergani ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan midibüs, şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kaza, saat 11.30 sıralarında Diyarbakır- Elazığ karayolunda meydana geldi. Elazığ'ın Maden ilçesi yönüne giden Mehmet Karabulut yönetimindeki 23 HT 077 plakalı yolcu midibüsü, Diyarbakır'ın Ergani ilçesini geçtikten 13 kilometre sonra, Kalendam Köprüsü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Haberler 20.11.2017 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ile Elaz arasnda yolcu tayan midibüs, Ergani ilçesi yaknlarnda sürücüsünün kontrolünden çkarak arampole devrildi. Kazada, 1 kii öldü, 5i ar 30 kii de yaraland. hbar üzerine gelen salk ekipleri, müdahale ettikleri kalbi duran 2 yaraly hayata döndürdü. Ekiplerin, sürücü Mehmet Karabulutun kopan 4 parman arama çalmas ise sonuçsuz kald.

Kaza, saat 11.30 sralarnda, Diyarbakr- Elaz yolunda meydana geldi. Elazn Maden ilçesi yönüne giden Mehmet Karabulut yönetimindeki 23 HT 077 plakal Frat Turizm firmasna ait yolcu midibüsü, Diyarbakrn Ergani ilçesini geçtikten 13 kilometre sonra Kalendam Köprüsü mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çkarak, arampole devrildi. Ar yaralanan yolculardan Hacer Karabulut, hastaneye kaldrlrken, yolda hayatn kaybetti. Kimlii örenilemeyen bir kii ise olay yerinde yaamn yitirdi. Kaza haberi üzerine Ergani ve Maden ilçelerindeki itfaiye, 112 Acil Servis, UMKE ve AFAD ekipleri, olay yerine sevk edildi.

SÜRÜCÜNÜN KOPAN 4 PARMAI BULUNAMADI

Kazann haber verilmesi üzerine olay yerine gelen salk ekipleri, kalbi duran 2 yaralya müdahale etti. Ksa süreli müdahalenin ardndan kalbi yeniden çaltrlan yarallar, önce Madendeki bir hastaneye kaldrld ardndan Elazdaki hastaneye sevk edildi.

Midibüsün devrildii srada sürücü Mehmet Karabulutun sa elinin 4 parmann koptuunu fark eden ekipler, yerine dikilmesi için kopan parmaklar olay yerinde uzun süre arad. Aracn devrildii bölgede ve ana cadde yaplan arama çalmalar, sonuçsuz kald ve kopan parmaklar, bulunamad.

Kazada midibüsün içinde bulunan sürücü Karabulut ile birlikte yaralanan toplam 30 kiiden 17si Ergani ve Diyarbakrda, 13ü ise Maden ve Elazdaki hastanelere kaldrlarak, tedaviye alnd. Yarallardan 5inin durumunun ar olduu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili balatt soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git