Çat kapı!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Körhat Mahallesi'nde evlerin kapılarını tek tek gezerek sorun ve taleplerini dinledi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Haberler 07.05.2021 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sürpriz ziyaretler karsnda önce aknlk geçiren vatandalar, Ak Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ei Dürdane Beyolunu evlerine davet etti.

Vatandalar Önce ard, Sonra çeri Davet Etti

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pandemi önlemleri kapsamnda uygulanan Tam Kapanma döneminde allagelmiin dnda ev ziyaretlerine imza att. Ei Dürdane Beyolu ile birlikte Körhat Mahallesine çkarma yapan Bakan Beyolu, evlerin kaplarn tek tek çalarak önce izin istedi, davet üzerine içeri girerek misafir oldu. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn iletip hal ve hatrlarn soran Bakan Beyolu ,ihtiyaç sahibi ailelere ise çeitli destekler sonarak hayr dualaryla ayrld.

Gönül öprüsü na Ediyoruz

Ziyaretler srasnda yetimleri olan bir aileye misafir olan Beyolu, anne ve çocuklarn tek bana yaad evde dinledii ailenin hikayesi karsnda duygusal anlar yaad. Hiç bir ayrm gözetmeksizin tüm vatandalarmzla gönül köprüsü kuruyuruz sözleriyle ziyaretlerin önemine dikkat çeken Beyoluna vatandalar teekkür etti.

Ana Sayfaya Git