Çatışmanın ortasında kaldılar

Diyarbakır’da polis ve sağlık ekipleri çatışmanın ortasında kaldı

Haberler 26.06.2020 - 12:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda husumetli iki grup arasnda çkan kavgaya müdahale eden polis ekipleri ve ayn bölgeden bir hastay almak için geçen 112 salk ekipleri çatmann ortasnda kald. Ölen ya da yaralanann olmad olayda, polis ekiplerinin havaya ate açmasyla ara sokaklara kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatld.

Olay, gece saatlerinde Balar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 406 ve 408inci sokaklarn kesitii noktada meydana geldi. Husumetli iki grup arasnda yaanan sözlü tartmann büyümesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerini gören gruplardan biri olay yerinden ayrld. Balar ilçe Emniyet Müdürlüüne bal ekipler olay yerine geldii srada, ara sokaklardan ate açld.

POLS VE SALIK EKB

Bu srada olay yerine yakn bir adresten hasta almaya gelen 112 salk ekipleri de çatmann ortasnda kald. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kaçan üphelilerin yakalanmas için bölgede operasyon balatld. çatmann yaand sokak polis ekiplerince giri- çklara kapatld. Olay yeri inceleme ekiplerince bölgede çalma balatt. Olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git