Cep telefonunu getirene bin lira

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde piknik yaptığı sırada 500 liralık cep telefonunu kaybeden Semra deniz, telefonunu buluna bin lira ödül vereceğini söyledi.

Haberler 05.09.2017 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Semra Deniz, geçtiimiz günlerde piknik yapmak için Diyarbakrn Eil ilçesine gitti. çocuklar ile birlikte pikniin tadn çkaran Deniz, cep telefonunu, üzerine su demesi sonucu kurumas için bataryasn çkararak aracnn üzerine brakt. Bir süre daha oturan Deniz ve ailesi daha sonra cep telefonunu arabann üzerinde unutarak Diyarbakra döndü. Bir süre sonra cep telefonunu arabann üzerinde unuttuunu hatrlayan Deniz, yapt arama sonucu içinde çocuklarnn küçüklükten beri çektii resimlerinin bulunduu telefonunu bulamadan bölgeden ayrld.

ELE PKNE GDERKEN

Kaybettii telefonla ilgili konuan Semra Deniz, Geçtiimiz günlerde piknik için Eil ilçesine gitmitik. Cep telefonuma su kaçt, ben de kurumas için telefonu arabann üzerine braktm. Bir süre sonra telefonu arabann üzerine koyduumu unuttum ve yol aldk. Aklma geldiinde i iten geçmiti. Telefonum benim için önemli deil, içinde çocuklarmn çocukluklarndan beri çektiim fotoraflar benim için çok önemli. Bu nedenle telefonumu bulup getirene bin lira ödül vereceim. Telefonu kaybettiim gündendir psikolojim bozuldu, çocuklarmn hatralarn kaybettim. Lütfen bulan benimle irtibata geçsin dedi.

Ana Sayfaya Git