Görüş Bildir

Cep telefonunu getirene bin lira

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde piknik yaptığı sırada 500 liralık cep telefonunu kaybeden Semra deniz, telefonunu buluna bin lira ödül vereceğini söyledi.

Cep telefonunu getirene bin lira

Semra Deniz, geçtiğimiz günlerde piknik yapmak için Diyarbakır’ın Eğil ilçesine gitti. Çocukları ile birlikte pikniğin tadını çıkaran Deniz, cep telefonunu, üzerine su değmesi sonucu kuruması için bataryasını çıkararak aracının üzerine bıraktı. Bir süre daha oturan Deniz ve ailesi daha sonra cep telefonunu arabanın üzerinde unutarak Diyarbakır’a döndü. Bir süre sonra cep telefonunu arabanın üzerinde unuttuğunu hatırlayan Deniz, yaptığı arama sonucu içinde çocuklarının küçüklükten beri çektiği resimlerinin bulunduğu telefonunu bulamadan bölgeden ayrıldı.

EĞİL'E PİKNİĞE GİDERKEN

Kaybettiği telefonla ilgili konuşan Semra Deniz, "Geçtiğimiz günlerde piknik için Eğil ilçesine gitmiştik. Cep telefonuma su kaçtı, ben de kuruması için telefonu arabanın üzerine bıraktım. Bir süre sonra telefonu arabanın üzerine koyduğumu unuttum ve yol aldık. Aklıma geldiğinde iş işten geçmişti. Telefonum benim için önemli değil, içinde çocuklarımın çocukluklarından beri çektiğim fotoğraflar benim için çok önemli. Bu nedenle telefonumu bulup getirene bin lira ödül vereceğim. Telefonu kaybettiğim gündendir psikolojim bozuldu, çocuklarımın hatıralarını kaybettim. Lütfen bulan benimle irtibata geçsin" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi